Redactie - 11 mei 2021

Erik Jongkind nieuwe CEO van SET Services

Erik Jongkind nieuwe CEO van SET Services image

Per 1 april heeft Erik Jongkind het stokje van Michiel van Joolen overgenomen als CEO van SET Services. Hij heeft de leiding over het directieteam dat verder bestaat uit Wibo Kunee (COO), Harm Sok (CCO) en Barbara Kinsbergen (CFO). Erik Jongkind is sinds 2001 werkzaam bij SET Services, waarvan de laatste drie jaar als CTO. Michiel van Joolen blijft aandeelhouder van SET Services en zal commercieel en projectmatig betrokken blijven bij het bedrijf.

Erik Jongkind (40) is een bekend gezicht binnen SET Services. Al vanaf 2001 vervult hij er verschillende rollen, sinds 2014 is hij technisch eindverantwoordelijk. In 2018 trad hij als aandeelhouder en technisch directeur toe tot het management team. Als CEO van SET Services zal Jongkind zich vooral richten op de verdere groei van het bedrijf, waarbij de focus ligt op het uitbouwen van bestaande structuren en het verstevigen van de huidige marktpositie.

Jongkind is naar eigen zeggen klaar om leiding te geven aan het bedrijf: “SET Services is de afgelopen jaren snel gegroeid en hierdoor kunnen we onze klanten goed helpen voorop te lopen op digitaal vlak. Voor veel van onze relaties ben ik een bekend gezicht en ik zal ook in mijn nieuwe rol de persoonlijke aanpak blijven uitdragen. Met veel enthousiasme ga ik de uitdaging aan om de groei voort te zetten en de positie van SET Services als partner voor digitale voorsprong verder te versterken. Met als doel om bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke IT-dienstverlening te bieden.”

Huidig CEO en medeoprichter van SET Services, Michiel van Joolen, blijft nauw betrokken bij het bedrijf. Hij gaat als sparringpartner fungeren voor de directie en zich bezighouden met business development en mergers & acquisitions.

Michiel van Joolen: “Erik heeft de juiste kwaliteiten om ons mooie bedrijf te leiden. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van IT-dienstverlening en complexe projecten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij samen met alle medewerkers de volgende fase van groei gaat realiseren. Dit geeft mij de kans om toegevoegde waarde te leveren in een vrije en ondernemende rol. Dat is iets wat mij goed past en waar ik veel zin in heb.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024