HP webinar Workplace-as-a-service

11-05-2021
Deel dit artikel:

HP webinar Workplace-as-a-service
(18-05-2021)

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor workplace-as-a-service voor uw organisatie? Of bent u graag weer op de hoogte van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor het gratis webinar 'Workplace-as-a-service: wat zijn de mogelijkheden?' op dinsdag 18 mei om 10.00 uur. Aanmelden kan hier.

Het werkpleklandschap verandert: 79% van de medewerkers geeft aan meer hybride te willen blijven werken na de epidemie. Mede vanwege die reden geeft 49% van de IT-beslissers aan deeltaken rondom de werkplek te willen out-tasken. Maar wat is verstandig en wat kun je allemaal inkopen als een dienst? En hoe zet je de stap naar volledige Workplace-as-a-service? In dit webinar bespreken specialisten de mogelijkheden en ervaringen aan de hand van een klantcase rondom het out-tasken van deeltaken zoals configuratie , uitrol, levering, beheer en afvoer van werkplekhardware.

Sprekers
Onderstaande sprekers zullen u binnen 1 uur inspireren. Tevens zal er een service specialist uit de praktijk aanwezig zijn welke wij later aan u bekend maken.

Pieter Schouten - Workplace Consultant HP Nederland

Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Ruben Raadsheer - Chief Technologist HP Nederland

Ruben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Nog meer webinars van HP Knowledge Day volgen? Zie hieronder de geplande sessies:

- 15 juni 2021 -  Voor iedere gebruikerspersona een standaard veilige werkoplossing
- 6 juli 2021 - Welke display & accessoires zijn er nodig voor de werkplek?

 

Terug naar nieuws overzicht