Pride Capital Partners en AtlasInvest ondersteunen Spotzer Digital

08-05-2021 | door: Witold Kepinski

Pride Capital Partners en AtlasInvest ondersteunen Spotzer Digital

Pride Capital Partners en Belgische investeerde AtlasInvest Holding hebben groeikapitaal verstrekt aan digital marketing solutions company Spotzer uit Amsterdam, ter financiering van verdere groei. In deze transactie hebben Pride Capital Partners en AtlasInvest gezamenlijk een meerderheidsbelang in de onderneming verworven.

Spotzer is gevestigd in Amsterdam met een team van ruim 125 werknemers. De onderneming levert volledig geïntegreerde, white-label oplossingen voor enterprises, zoals Telstra (Aus), LocalSearch (Aus), IONOS (De), Sellwerk (De) en ItaliaOnline (It). Deze enterprises bedienen grote MKB-klantenbases die behoefte hebben aan digital marketing solutions teneinde de business te laten groeien.

Spotzer is een wereldwijd leidende speler in het leveren van technologie en marketing services, zoals website, Spotzer Ads, SEM platform en krachtige content. Met deze oplossingen kunnen tienduizenden kleinere ondernemingen wereldwijd hun online profiel vergroten en de business laten groeien met nieuwe lead generation.

Peter Urmson (CEO Spotzer): “Wij zijn ontwikkeld van een fulfilment onderneming van eenvoudige websites naar een full Digital Marketing Solutions onderneming die sterk groeit. Met de continue support van Pride Capital en AtlasInvest kunnen wij ons richten op verdere groei van de business.”

Lars van ’t Hoenderdaal (Managing Partner Pride Capital Partners): “Spotzer zit sinds september 2017 bij ons in de portfolio, dus we kennen de onderneming en het management team al geruime tijd. Wij supporten Spotzer Digital teneinde hen naar de volgende fase van schaalbare groei te brengen.”

Terug naar nieuws overzicht