IBM Cloud Pak for Security krijgt SaaS versie

07-05-2021 | door: Witold Kepinski

IBM Cloud Pak for Security krijgt SaaS versie

IBM Security heeft een nieuwe Software as a Service (SaaS) -versie van IBM Cloud Pak for Security geïntroduceerd, ontworpen om de manier waarop organisaties een zero trust-architectuur implementeren te vereenvoudigen in de hele onderneming. Het bedrijf kondigde ook een alliantiepartnerschap aan met de toonaangevende cloud- en netwerkbeveiligingsprovider, Zscaler , en nieuwe blauwdrukken voor veelvoorkomende zero trust use-cases.

Voor beveiligingsprofessionals is zero trust een raamwerk voor het moderniseren van hun algehele beveiligingsprogramma's en helpt het hen zich aan te passen aan de risico's die voortvloeien uit hun veranderende zakelijke omgeving. Uit een recent ESG-onderzoek is zelfs gebleken dat 45 procent van de organisaties die volwassener waren in hun zero trust-strategieën een zeer soepele overgang naar thuiswerkende werknemers had, vergeleken met slechts 8 procent van degenen die het minst volwassen waren.

"Met een mobiel personeelsbestand en overal aanwezige data, is internet ons primaire netwerk geworden", zegt Mauricio Guerra , CISO van The Dow Chemical Company die op 11 mei zal deelnemen aan IBM Think . "Door een zero trust-architectuur te omarmen, kunnen we nieuwe mogelijkheden toevoegen en de beveiliging versterken. Door samen te werken met partners zoals IBM Security en Zscaler, kunnen we gebruikers veilige externe toegang bieden tot al onze locaties, evenals toegang tot applicaties waar en hoe ze zich ook bevinden. gehost. "

Terug naar nieuws overzicht
Security