Forcepoint neemt security specialist Cyberinc over

06-05-2021

Forcepoint neemt security specialist Cyberinc over

Forcepoint, speler in data-first cyberbeveiligingsoplossingen die kritieke informatie en netwerken beschermen voor duizenden klanten over de hele wereld, heeft aangekondigd dat het bedrijf Cyberinc heeft overgenomen.

Cyberinc levert intelligente Remote Browser Isolation (RBI) -technologie die beheerders granulaire controle geeft waarmee ze risico's kunnen minimaliseren zonder de productiviteit van de gebruiker te belemmeren.

"Forcepoint geeft uitvoering aan onze visie voor het meest uitgebreide Data-first SASE-aanbod in de branche dat overal en via elk kanaal risicogebaseerde gegevensbeveiliging biedt om klanten overal waar hun mensen werken consistente handhaving te bieden", aldus Manny Rivelo , CEO van Forcepoint. "De overname van de Smart Isolation-mogelijkheden van Cyberinc is de eerste van vele investeringen die Forcepoint zal doen om de gebruikersproductiviteit te verhogen, de operationele lasten te verlagen en traditionele monolithische producten te elimineren door middel van een best-in-class SASE-cloudservice."

Het Forcepoint Data-first SASE-platform stelt ondernemingen in staat de cloud te gebruiken om hun netwerk- en beveiligingsarchitecturen te transformeren. Het gaat verder dan alleen het beschermen van de toegang tot bronnen; Door gegevensbeveiliging op de eerste plaats te zetten, kan Forcepoint's SASE de connectiviteit vereenvoudigen en de handhaving van het beveiligingsbeleid verenigen overal waar werknemers, partners en klanten gegevens gebruiken in de gedistribueerde onderneming. Externe browserisolatie is een belangrijk onderdeel geworden dat wordt gebruikt binnen moderne SASE-architecturen.

Cyberinc heeft de eerste Smart Isolation- mogelijkheid ontwikkeld die contextbewust is en de browse-ervaring aanpast met dynamische risicobeoordeling, mogelijk gemaakt door de Cyberinc Threat Intelligence Service. Deze nieuwe mogelijkheid past de webweergave op intelligente wijze aan de risiconiveaus van de pagina of het webelement aan met twee complementaire benaderingen van weergave: Secure Streaming en UX Optimized. Het Secure Streaming-model geeft elementen op afstand weer en stuurt veilig onschadelijke pixels naar het eindpunt voor de sterkste beveiliging. Het UX Optimized-model geeft op intelligente wijze schadelijke pagina's en webelementen op afstand weer, terwijl de minder schadelijke pagina's en elementen lokaal worden weergegeven om een betere gebruikerservaring te bieden.

Forcepoint zal de Smart Isolation-mogelijkheden van Cyberinc integreren in het huidige SASE-aanbod van het bedrijf, waaronder Cloud Security Gateway (web- en cloudbeveiliging ), Private Access (Zero Trust Network Access), Email Security-gateway en Next-Generation Firewall om ondernemingen van elke omvang betere zichtbaarheid te bieden en controle ter bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en tegen diefstal of verlies van gevoelige gegevens, waar mensen ook werken.

Terug naar nieuws overzicht