Techone neemt De Krachtcentrale uit Arnhem over

07-05-2021 | door: Witold Kepinski

Techone neemt De Krachtcentrale uit Arnhem over

De ICT-familie van Techone wordt uitgebreid met De Krachtcentrale. Met deze overname wordt het Techone ICT-aanbod verder versterkt, met name in de regio rond Arnhem.

Vanuit Arnhem is De Krachtcentrale uitgegroeid tot dé specialist in cloud oplossingen en systeem- en netwerkbeheer. Het bedrijf onderhoudt servers, werkstations en begeleidt medewerkers. De manier waarop zowel De Krachtcentrale als Techone naar de markt presenteren lijkt op elkaar: no-nonsense en een hoge kwaliteit staat bij beiden centraal.

Met deze overname versterkt Techone haar positie op het gebied van ICT-dienstverlening in de regio. Coert Coomans, directeur van Techone: “De Krachtcentrale staat voor hoge kwaliteit en veel aandacht voor de klant, precies de kernwaarden waar wij ook voor staan. Wij zijn dan ook trots op deze overname en wij zullen De Krachtcentrale naar het volgende niveau brengen.”

Paul Esselink oprichter en voormalig eigenaar van De Krachtcentrale voegt toe: “De Krachtcentrale brengt 16 jaar ervaring op het gebied van cloud oplossingen en systeem- en netwerkbeheer met zich mee naar Techone. Als specialist in IT-oplossingen biedt het Techone portfolio dan weer een sterke toegevoegde waarde voor de klanten van De Krachtcentrale. Ik heb in Techone de juiste partner gevonden en ik ben blij om het stokje over te kunnen dragen.”

Terug naar nieuws overzicht