IT Support Groep sluit zich aan bij hallo

07-05-2021 | door: Witold Kepinski

IT Support Groep sluit zich aan bij hallo

IT Support Groep heeft zich aangesloten bij hallo,. "Na jaren van gezonde groei is aansluiting bij hallo, een logische stap. Hiermee kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten. Daarnaast brengt de samenwerking ook nieuwe doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers. Samen met het team van hallo, zullen we nog beter kunnen anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de ICT", zo meldt IT Support Groep op zijn site.

"hallo, is net als wij de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven en zorgt dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Zij heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Zeewolde en vanaf nu ook in Tilburg. Op de Caribbean zijn zij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire", aldus IT Support Groep.

De samenwerking met ons als regionale hub voor Zuid-Nederland is voor hallo, een belangrijke stap in realiseren van een landelijke dekking.

Terug naar nieuws overzicht