Lenovo en Nutanix bieden As-a-Service toepassing voor Hosted Desktops

05-05-2021 | door: Witold Kepinski

Lenovo en Nutanix bieden As-a-Service toepassing voor Hosted Desktops

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) en Nutanix kondigen een As-a-Service-oplossing aan voor Hosted Desktops die IT-beslissers helpt floreren in het nieuwe hybride workforce-model. Volgens Lenovo’s recente “Future of Work and Digital Transformation-onderzoek” verwacht 83% van de organisaties dat het werk na de pandemie ten minste voor de helft op afstand zal plaatsvinden.

Lenovo TruScale, Lenovo’s eerste oplossing voor Hosted Desktops met Nutanix, biedt organisaties een complete en veiligere remote work-oplossing. De klant heeft daarbij de keuze uit verschillende Lenovo client-devices, zoals thin clients en pc’s, keuze uit Citrix en andere virtuele desktopomgevingen en de ThinkAgile HX Series (powered by Nutanix). Al deze oplossingen zijn via licenties verkrijgbaar en worden beheerd as-a-service. De complete Hosted Desktop-oplossing biedt cloudachtige eenvoud en on-premises prestaties met het gemak van een vaste maandelijkse betaling en één aanspreekpunt voor ondersteuning.

"Veel organisaties moderniseren hun IT-infrastructuur om te voldoen aan de toenemende eisen die het werken op afstand aan hun IT-systemen stelt", aldus Kirk Skaugen, Executive Vice President, Lenovo Group en President van Infrastructure Solutions Group. “We zien een verschuiving waarbij klanten meer geïnteresseerd zijn in as-a-service-modellen om de investering die gepaard gaat met het snel upgraden van hun IT-systemen te helpen compenseren. De samenwerking van Lenovo met Nutanix biedt klanten een veiligere, Hosted Desktop as-a-service-oplossing die gemakkelijk te beveiligen, te implementeren en te beheren is met minimale initiële kosten."

"Terwijl organisaties wereldwijd op zoek zijn naar een manier om ook na de pandemie door te gaan, kunnen technologiepartners hen helpen de toekomst van het werk te omarmen en te profiteren van een hybride werkmodel dat de standaard zal worden voor veel organisaties”, zegt Tarkan Maner, Chief Commercial Officer bij Nutanix. "Lenovo's strategische samenwerking met Nutanix biedt klanten een end-to-end-oplossing ? van de hybride clouddatacenters tot digitale werkomgevingen ? die organisaties een vereenvoudigd consumptiemodel biedt via Lenovo TruScale Infrastructure Services. Daarnaast biedt het de flexibiliteit, schaalbaarheid, prestaties en security die nodig zijn om de uitdagingen van een gedistribueerde workforce het hoofd te bieden.”

Terug naar nieuws overzicht