Mark Jan Wolfswinkel wordt CEO MeasureWorks International

05-05-2021 | door: Witold Kepinski

Mark Jan Wolfswinkel wordt CEO MeasureWorks International

Mark Jan Wolfswinkel is per 1 mei 2021 benoemd tot CEO van MeasureWorks International. Wolfswinkel volgt Olaf Hasker op die het bedrijf eind 2019 overnam en sindsdien leiding gaf aan het team. Hasker blijft nauw betrokken bij MeasureWorks als Managing Director van Nexus International, het moederbedrijf van MeasureWorks. 

MeasureWorks ondersteunt e-commerce managers, product owners en DevOps teams met de continue optimalisatie van ‘digital performance’.

Wolfswinkel komt van Telindus Nederland waar hij Director Service Delivery & Security was. In de jaren daarvoor heeft hij verschillende managementrollen vervuld, o.a. bij ION-IP, Pink Elephant en WideXS. Naast de rol van CEO voor MeasureWorks wordt Wolfswinkel ook actief als Managing Director Sales & Service bij Nexus waar hij gaat ondersteunen bij de commerciële groei van andere Nexus deelnemingen.

“Ik ben zeer blij met de komst van Mark Jan. Mark Jan brengt een schat aan ondernemerservaring mee en ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de groeiversnelling van MeasureWorks”, aldus Hasker.

Wolfswinkel voegt toe “MeasureWorks is een mooie organisatie die goed aansluit bij de behoefte van de digitale markt van vandaag en morgen. De ontwikkelingen in deze markt gaan hard en het is belangrijk dat we organisaties helpen hun digitale business te optimaliseren. Ik ben verheugd om met het team van MeasureWorks aan de slag te gaan”.

Terug naar nieuws overzicht