Ilona Knip versterkt Adecco Group Nederland als HR directeur

Ilona Knip

05-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Ilona Knip versterkt Adecco Group Nederland als HR directeur

Adecco Group Nederland benoemt Ilona Knip tot HR directeur per 1 juni 2021. Knip wordt onderdeel van de directie van Adecco Group Nederland. Zij richt zich op het verder professionaliseren van het HR-domein, waarbij het ontwikkelen van een positieve werkomgeving voor divers en getalenteerd personeel centraal staat. Knip volgt hiermee Fleur van de Wall op die per 1 februari jongstleden benoemd is tot Global Head HR Professional Recruitment van The Adecco Group.

Adriaan Belonje, CEO van de Adecco Group Nederland: "Met onze nieuwe strategische cyclus [email protected] bouwen we verder aan de voortdurende transformatie van onze organisatie. Onze missie hierbij om de toekomst voor iedereen te laten werken, geldt natuurlijk ook voor onze eigen mensen. We zijn dan ook erg blij met de komst van Ilona Knip die zich zal richten op het creëren van een positieve werkomgeving en het aantrekken, ontwikkelen en behouden van diverse en getalenteerde teams."

Knip heeft ruime ervaring op het vlak van HR management en advies, opgedaan bij onder andere AkzoNobel, ING en TNT maar ook bij kleinere organisaties. Zij is een gepassioneerde HR professional, gedreven om organisaties en mensen te helpen zich te verbeteren. Ilona Knip zegt over haar keuze voor de Adecco Group: "Ik heb zin om bij de Adecco Group aan de slag te gaan. Zij zijn actief in een dynamische markt, waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Met de implementatie van de nieuwe strategie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het ondersteunen en motiveren van medewerkers om succesvol te zijn. Ik kijk uit naar de samenwerking."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People