ServiceNow publiceert cijfers over eerste kwartaal van 2021

Bill McDermott, President en CEO van ServiceNow

04-05-2021 | door: Witold Kepinski

ServiceNow publiceert cijfers over eerste kwartaal van 2021

ServiceNow, een workflowbedrijf dat werk beter maakt voor mensen, heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal dat eindigde op 31 maart 2021, met een omzet uit abonnementen van 1,293 miljard dollar in het eerste kwartaal van 2021, wat neerkomt op 30% groei op jaarbasis, 26% gecorrigeerd voor constante wisselkoersen. De nettowinst bedroeg 82 miljoen dollar.

Op 31 maart 2021 bedroegen de huidige resterende prestatieverplichtingen ('cRPO'), contractopbrengsten die in de komende 12 maanden als opbrengsten zullen worden opgenomen, $ 4,4 miljard, ofwel 33% jaar-op-jaar groei, 29% gecorrigeerd voor constante valuta. Het bedrijf heeft nu 1.146 klanten in totaal met een jaarlijkse contractwaarde van meer dan 1 miljoen dollar, wat neerkomt op een groei van 23% op jaarbasis van het aantal klanten.

"Onze uitstekende start tot 2021 is geworteld in onze niet aflatende focus om de wereld van werk beter te laten werken voor mensen", aldus Bill McDermott (foto), President en CEO van ServiceNow. innovatie. In de afgelopen 18 maanden hebben we de functies en functionaliteit in onze releases verdubbeld om 's werelds meest urgente uitdagingen op te lossen. We zijn nederig te steunen om wereldwijd miljoenen vaccins om te zetten in vaccinaties. Er is geen limiet aan de kansen die voor ons liggen terwijl we ernaar streven uitgegroeid tot het toonaangevende bedrijfssoftwarebedrijf van de 21e eeuw. "

Terug naar nieuws overzicht