Fortinet omzet stijgt sterk door SD-WAN en SASE aanbod

04-05-2021 | door: Witold Kepinski

Fortinet omzet stijgt sterk door SD-WAN en SASE aanbod

Fortinet, speler in geautomatiseerde cyberbeveiligingsoplossingen, heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal dat eindigde op 31 maart 2021.

De totale omzet bedroeg 710,3 miljoen dollar voor het eerste kwartaal van 2021, een stijging van 23,0% vergeleken met 577,7 miljoen dollar voor hetzelfde kwartaal van 2020. De nettowinst was 107,2 miljoen dollar voor het eerste kwartaal van 2021, vergeleken met GAAP-nettowinst van 104,6 miljoen dollar voor hetzelfde kwartaal van 2020.

"We hebben in het eerste kwartaal een sterke omzet- en factureringsgroei gerealiseerd, terwijl we investeerden om het marktaandeel van onze bestaande activiteiten te vergroten en groei te stimuleren in nieuwere productgebieden zoals 5G, SASE en SD-WAN", aldus Ken Xie, oprichter, voorzitter en directeur. “Fortinet's platform van on-premise en cloudbeveiligingsproducten resoneert met nieuwe en bestaande klanten, wat wordt bevestigd door onze hoogste kwartaalomzetgroei in vijf jaar. Met een goede zichtbaarheid en een sterk zakelijk momentum, zijn we verheugd om onze vooruitzichten voor het hele jaar te verhogen."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Security