Veronica Flyckt aan de slag als directeur van Experian Nederland

Veronica Flyckt

04-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Veronica Flyckt aan de slag als directeur van Experian Nederland

Experian benoemt Veronica Flyckt tot directeur van Experian Nederland. Flyckt is verantwoordelijk voor de business development-strategie van het lokale team en het versterken van het merk Experian in Nederland en in de EMEA-regio. Naast haar nieuwe verantwoordelijkheden als leider van het Nederlandse team, blijft Flyckt ook actief in haar huidige rol als Head of Analytics voor Nederland.

Als directeur van Experian Nederland maakt Flyckt deel uit van de toekomstgerichte groeistrategie van Experian in 2021. De focus ligt hierbij op het verder uitbouwen van de business. Onder Veronica's leiding wil Experian Nederland de banden met nieuwe bedrijven en klanten aanhalen. Dit door het leveren van producten, software en diensten waarmee organisaties hun data en besluitvormingsprocessen beter beheren en hun positie in de markt verbeteren. Met het oog op 'het nieuwe werken' legt Flyckt ook de focus op het algehele welzijn van de organisatie en haar medewerkers. Daarbij ziet ze toe op de overgang naar een hybride model van werken.

'Ander perspectief'

“Het jaar 2020 heeft voor veel bedrijven – waaronder voor onszelf – veel zaken in een ander perspectief geplaatst. Het team van Experian Nederland is zich echter blijven richten op de doelstellingen en heeft gezorgd voor de best mogelijke basis voor de toekomst. Ik ben verheugd dat ik de kans krijg om de bedrijfsstrategie te leiden en toezicht te houden op de prestaties van Experian in Nederland”, aldus Veronica Flyckt.

Flyckt werkt al bijna vijf jaar bij Experian als leider van het analytics team in Nederland en vervult sinds 2019 ook de rol van Site Leader. Voorafgaand aan haar rol bij Experian, heeft Flyckt ervaring opgedaan in de financiële sector op het gebied van kwantitatief kredietrisicobeheer.

“Veronica is een uitzonderlijk leider geweest in het team van Experian Nederland in haar rollen als Site Leader en als Head of Analytics. Het voelt als een logische vervolgstap om haar uitgebreide kennis van de lokale markt en haar ervaring met het werken in de hele EMEA-regio te gebruiken om Experian Nederland te leiden als onze nieuwste directeur”, voegt Francesco Nazzarri, Managing Director EMEA bij Experian, toe.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People