Mark Boeijen en John Jansen versterken Commvault

Mark Boeijen

Mark Boeijen en John Jansen versterken Commvault

John Jansen

02-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Mark Boeijen en John Jansen versterken Commvault

Speler op het gebied van software voor datamanagement in cloud- en on-premise-omgevingen Commvault stelt Mark Boeijen aan als Alliance & Partner Business Manager en John Jansen als Enterprise Account Executive voor Nederland. Zowel Boeijen als Jansen vervullen een strategische rol binnen het partner- en salesteam en dragen bij aan de verdere groei van Commvault in de regio.

Boeijen beschikt over een groot netwerk en meerdere jaren ervaring bij andere bekende organisaties in de industrie. Hij heeft ruim 20 jaar kennis en ervaring in pre-sales en partnermanagement in de IT-branche. Boeijen bekleedde in zijn carrière onder andere de functie van Channel Manager Benelux & Nordics bij Rubrik en vervulde eerder een soortgelijke rol bij Hitachi. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het versterken van de partnerrelaties en focust hij zich op verdere groei in Nederland.

Boeijen over zijn aanstelling: “Vanuit mijn eerdere rollen en netwerk ben ik al regelmatig met Commvault in aanraking gekomen en was ik al bekend met de technologie. Commvault is al jaren een grote speler op de markt. Met de lancering van Metallic zijn ze een nieuwe weg ingeslagen en hebben zij een groeimarkt aangeboord die ook nieuwe resellers aanspreekt. De kwaliteit en stabiliteit die zij in het verleden hebben getoond in combinatie met de recente innovaties, waren voor mij een reden op te kiezen voor Commvault.”

Data-vraagstukken beantwoorden

John Jansen gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het helpen van beantwoorden van data-vraagstukken van zowel bestaande als potentiële klanten. Voordat Jansen bij Commvault in dienst trad, vervulde hij soortgelijke rollen bij onder andere Veritas en Hitachi. Hij brengt 25 jaar ervaring in de IT-industrie met zich mee in commerciële rollen. De laatste jaren helpt Jansen organisaties vooral met de digitale transformatie en het inzichtelijk maken van hun bedrijfsdata.

Jansen is blij met de overstap naar Commvault: “Ik wilde graag voor de organisatie werken met de beste oplossingen in dit marktsegment. Commvault staat niet voor niets al jaren gepositioneerd als leider in het Gartner Magic Quadrant. Ik kijk ernaar uit om organisaties te helpen met uitdagingen rondom datafragmentatie en procesmanagement, maar ook met het voorkomen of opheffen van vendor lock-ins en door te voorzien in compliance en backup & recovery-oplossingen”, aldus Jansen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People