CM.com stelt Brian Manusama aan als Chief Strategy Officer

Brian Manusama

30-04-2021 | door: Witold Kepinski

CM.com stelt Brian Manusama aan als Chief Strategy Officer

CM.com benoemt Brian Manusama tot Chief Strategy Officer CM.com, een wereldwijd platform voor Conversational Commerce, heeft Brian Manusama aangesteld als Chief Strategy Officer (CSO) en lid van het Executive Committee met ingang van mei 2021. De CSO-positie was nieuw gecreëerd, wat het belang van de wereldwijde uitbreidingsstrategie van CM.com nog meer benadrukt.

Voordat hij bij CM.com kwam, was Brian Senior Director Research and Advisory bij Gartner, een wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbureau. Gedurende acht jaar adviseerde hij duizenden zakelijke en IT-leiders op het gebied van Conversational AI, SaaS, Customer Engagement en Customer Experience (CX). KMS Lighthouse heeft Brian onlangs erkend als een van de Top 12 Customer Experience Leaders om naar uit te kijken in 2021.

Brian Manusama (Nederlands: 1969) heeft meer dan dertig jaar ervaring in de tech-industrie, zowel als internationaal manager als als ondernemer. Hij heeft verschillende senior tech-leiderschapsrollen bekleed binnen ABN AMRO Bank, Atos Origin en Gartner.

Brian Manusama, CSO CM.com:“Bedrijven in verschillende sectoren bevinden zich nu midden in een versnelde digitale transformatie. Ze verkennen allemaal nieuwe virtuele manieren om met consumenten in contact te komen door middel van intelligente, gepersonaliseerde en naadloze ervaringen. CM.com is uniek gepositioneerd om deze bedrijven te helpen bij het leveren van flexibele, samenstelbare en digitale end-to-end producten en oplossingen gedurende hun gehele klanttraject. Het SaaS-platform van CM.com, zijn zeer sterke klantfocus en groeimindset maakten diepe indruk op mij. Ik ben erg verheugd om lid te worden van het leiderschapsteam om de internationale groeiambities van CM.com verder te stimuleren en zijn unieke verhaal te delen. "

Jeroen van Glabbeek, CEO CM.com:“We zijn verheugd dat Brian zich bij ons voegt en ons kernleiderschapsteam versterkt in deze nieuw gecreëerde rol. Hij is een erkende leider in de technologische industrie en brengt de juiste capaciteiten en vaardigheden met zich mee om onze strategie voor snelle groei en wereldwijde expansie verder te stimuleren. Hij kent de werelden van virtual agents, chatbots, klantbeleving en kunstmatige intelligentie uit het hoofd. Zijn diepgaande marktexpertise en innovatiemindset zullen ons helpen om ons bedrijf zowel organisch als door nieuwe acquisities te bedienen en uit te breiden."

Terug naar nieuws overzicht