Boomi AtomSphere beschikbaar via Amazon Web Services Marketplace

02-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Boomi AtomSphere beschikbaar via Amazon Web Services Marketplace

Het lowcode iPaaS-platform Boomi AtomSphere van Boomi, onderdeel van Dell Technologies, is voortaan beschikbaar is via Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Met Boomi AtmosSphere kunnen klanten op kostenefficiënte wijze de migratie van data versnellen via applicatie- en eventgestuurde integraties, datasynchronisatie en datamanagement. Het AtomSphere Platform is een low-code iPaaS-platform dat gebruikers de mogelijkheid biedt vooraf gebouwde connectors te integreren met legacy en data applicaties via AWS.

“Klanten kunnen via AWS Marketplace eenvoudig aankopen doen. Daarnaast versimpelt het de migratie en integratie van SaaS-applicaties, on-premises systemen en AWS voor organisaties”, zegt Will Corkery, Chief Revenue Officer bij Boomi. “De beschikbaarheid van Boomi in AWS Marketplace benadrukt ook hoe belangrijk wij het vinden om te voldoen aan de toenemende eisen die de klanten van AWS stellen rondom applicatie- en eventgestuurde data-integratie”.

Externe databronnen integreren

Klanten die het Boomi AtomSphere Platform in AWS Marketplace aanschaffen, kunnen vanaf nu gebruikmaken van Boomi Atom in AWS Quick Start. De Boomi Atom runtime engine integreert externe databronnen met AWS Services. Atom Quick Start stelt klanten in staat om - via een aantal eenvoudige stappen - een Boomi Atom-omgeving in AWS te creëren.

Boomi’s beschikbaarheid op AWS past binnen de uitbreiding van de relatie tussen de twee partijen. De bedrijven zetten hierbij in op het ondersteunen van organisaties door moderniseren van de infrastructuurtechnologie met schaalbare implementatieprocessen en een gestroomlijnd aankoopproces.

15.000 klanten wereldwijd

Boomi kondigt ook aan de mijlpaal van 15.000 klanten wereldwijd te hebben bereikt. “Nu digitale transformatie broodnodig is geworden om te overleven, is data het meest waardevolle hulpmiddel van een organisatie”, zegt Chris McNabb, CEO bij Boomi. “Gecombineerd met een naadloze gebruikerservaring kun je met data als geen ander onderscheidend en concurrerend blijven, de omzet verhogen en nieuwe, innovatieve diensten ontwikkelen. Wereldwijd kiezen bedrijven voor Boomi, omdat wij hen helpen gemakkelijker en sneller waarde uit hun data te halen dan wie dan ook.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud