True Workspace Zuid-Nederland heet per mei Pink Elephant Zuid

02-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

True Workspace Zuid-Nederland heet per mei Pink Elephant Zuid

True Workspace Zuid-Nederland gaat per 1 mei verder onder de naam Pink Elephant Zuid. De naamswijziging is een volgende stap gezet in de bundeling van de werkplekdiensten binnen Broad Horizon in de Pink Elephant organisatie. Klanten van True Workspace Zuid-Nederland houden dezelfde contactpersonen. In de volgende fase worden ook de overige werkplekdiensten van True onderdeel van Pink Elephant. Het bedrijf True gaat verder als specialist op het gebied van webhosting.

Toen Pink Elephant in 2020 onderdeel werd van Broad Horizon, is besloten dat de werkplekdiensten van de groep binnen Pink Elephant gaan vallen. Consequentie hiervan is dat de medewerkers en diensten van True Workspace onderdeel worden van Pink Elephant. De integratie van True Workspace Zuid-Nederland is de eerste stap in dit proces.

Uitbreiding van het werkplekportfolio

Voor klanten van Pink Elephant Zuid verandert er weinig. Zo wordt de bestaande dienstverlening gecontinueerd. Achter de schermen wordt er echter gewerkt aan een uitbreiding van het werkplekportfolio van Pink Elephant. Hierover komt binnenkort meer informatie beschikbaar.

"Ik ben erg blij met de komst van Pink Elephant Zuid", aldus Rob van Rinsum, directeur van Pink Elephant. "We krijgen er een groep zeer getalenteerde medewerkers bij. Het is gaaf om te zien hoe de twee organisaties elkaar de afgelopen maanden al hebben opgezocht. Er is echt een klik tussen True Workspace en Pink. Samen gaan we de werkplekmarkt veroveren, daar ben ik van overtuigd!"

"Pink Elephant is al jarenlang een bekende naam in de IT-wereld, dat maakt het voor ons nog makkelijker om meer klanten in Zuid-Nederland te laten genieten van onze dienstverlening", aldus Geert Versteegen, Directeur van Pink Elephant Zuid. "Dagdagelijks zal er voor onze klanten vooralsnog weinig veranderen. Als onderdeel van Pink Elephant krijgen onze medewerkers meer kansen zich te ontwikkelen. Samen hebben we natuurlijk meer kennis. En we gaan de persoonlijke aanpak samen met Pink nog verder toepassen op onze klanten in het zuiden. Dat gaat heel goed passen."

Terug naar nieuws overzicht