DevOps specialist Sysdig haalt flink berg kapitaal op

29-04-2021 | door: Witold Kepinski

DevOps specialist Sysdig haalt flink berg kapitaal op

Sysdig, een Amerikaanse DevOps specialist, heeft een Series F-financieringsronde van 188 miljoen dollar aangekondigd. Deze ronde brengt de totale financiering van Sysdig sinds de oprichting op 394 miljoen dollar.

De financiering werd geleid door Premji Invest & Associates en Third Point Ventures, met deelname van Accel, Bain Capital Ventures, DFJ Growth, Glynn Capital, Goldman Sachs, Insight Partners en Next47.

Het bedrijf maakte ook bekend dat Robert Schwartz van Third Point Ventures, Sandesh Patnam van Premji Invest & Associates en Enrique Salem van Bain Capital Ventures zijn toegetreden tot de raad van bestuur .

Het Sysdig Secure DevOps Platform biedt een oplossing voor de uitdagingen van het beveiligen van containers, Kubernetes en openbare cloudinfrastructuur. Sysdig wordt vertrouwd door honderden toonaangevende ondernemingen, waaronder Worldpay van FIS, Yahoo Japan, IBM en JW Player, om met vertrouwen moderne cloudapplicaties uit te voeren en tegelijkertijd de beveiligingsrisico's te beheren en te voldoen aan nalevingsvereisten.

Deze ronde volgt op een sterke groei in 2020, een snel groeiend klantenbestand, een bloeiende open source-community en een enorme groeimogelijkheid met containers en cloud.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud