Lebara Sim Only voortaan ook voor ondernemers

26-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Lebara Sim Only voortaan ook voor ondernemers

Telecomaanbieder Lebara biedt haar Sim Only abonnementen voortaan ook aan voor zelfstandig ondernemers. Zelfstandig ondernemers kunnen vanaf heden tijdens het bestellen van een Sim Only abonnement hun bedrijfsnaam en desgewenst KVK-nummer en btw-nummer invullen. Deze informatie wordt na aanmelding automatisch gebruikt op facturen en contracten, en in de MyLebara-omgeving en app. Net als voor consumenten geldt dat er geen kredietcheck wordt gehanteerd.

“Juist voor zelfstandig ondernemers zoals zzp’ers zijn voordelige tarieven, een flexibel abonnement en een betrouwbaar netwerk belangrijk,” aldus Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara. “En dat is precies waar Lebara sterk in is. Ook kunnen ze hun abonnementskosten nu eenvoudiger opvoeren als zakelijke lasten.”

Abonnementen kunnen iedere maand gratis worden aangepast en aangevuld met diverse extra’s zoals onbeperkt bellen naar binnen- en buitenland en een verdubbeling van de 4G internetsnelheid. Ook is een maandelijks opzegbaar abonnement mogelijk.

Terug naar nieuws overzicht