Witold Kepinski - 23 april 2021

Nieuwe Google Cloud-regio in Warschau

Nieuwe Google Cloud-regio in Warschau image

Nu Polen naar economisch herstel kijkt, profiteren ondernemingen en publieke organisaties van elke omvang van nieuwe cloudtechnologieën en komt Google zijn belofte na. Om klanten in Polen en Centraal- en Oost-Europa (CEE) te ondersteunen, is Google verheugd aan te kondigen dat zijn nieuwe Google Cloud-regio in Warschau nu geopend is.

Sinds Google meer dan 15 jaar geleden zijn eerste kantoor in Polen opende, ondersteunen we de groeiende digitale economie van het land door onze partners en klanten de allernieuwste technologie, kennis en wereldwijde inzichten te bieden. Met deze aankondiging van een strategisch partnerschap met de Poolse binnenlandse cloudprovider in september 2019, heeft Google zich verder gecommitteerd om de kracht van Google Cloud te brengen om de snelle groei, ondernemersgeest en passie voor innovatie van Poolse bedrijven te ondersteunen.

De regio Warschau, ontworpen om Poolse en CEE-bedrijven te helpen bij het bouwen van applicaties met hoge beschikbaarheid voor hun klanten, is de eerste Google Cloud-regio in Polen en de zevende in Europa. "We willen bouwen aan de bank van de toekomst en daarvoor hebben we de meest innovatieve technologie nodig. Door voor Google Cloud te kiezen, denken we dat we toegang zullen hebben tot de tools die we nodig hebben, nu en in de komende jaren." —Adam Marciniak, CIO PKO Bank Polski

Warschau voegt zich bij de bestaande 24 Google Cloud-regio's die zijn verbonden via ons krachtige netwerk, waardoor klanten hun gebruikers en klanten over de hele wereld beter van dienst kunnen zijn.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024