Apple introduceert nieuwe iPad Pro met M1-chip

21-04-2021 | door: Witold Kepinski

Apple introduceert nieuwe iPad Pro met M1-chip

Apple heeft een iPad Pro aangekondigd, waarmee de grenzen van wat mogelijk is op de iPad worden verlegd. De toevoeging van de door Apple ontworpen M1-chip zorgt voor een enorme sprong voorwaarts in prestaties, waardoor iPad Pro het snelste apparaat in zijn soort is zo beweert Apple.

De 12,9-inch iPad Pro heeft een nieuw Liquid Retina XDR-display dat iPad Pro een extreem dynamisch bereik geeft en een verbluffende visuele ervaring biedt met meer levensechte details voor de meest veeleisende HDR-workflows. Mobiele modellen met 5G bieden een nog snellere draadloze connectiviteit onderweg, en om gebruikers professionele doorvoersnelheden te bieden voor nelle accessoires, biedt iPad Pro nu ondersteuning voor Thunderbolt.

Bovendien maakt een geheel nieuwe Ultra Wide camera aan de voorkant Center Stage mogelijk, een nieuwe functie die gebruikers automatisch perfect in beeld houdt voor nog boeiender videogesprekken. De nieuwe iPad Pro is vanaf vrijdag 30 april te bestellen op apple.com en zal in de tweede helft van mei verkrijgbaar zijn.

Terug naar nieuws overzicht