Witold Kepinski - 21 april 2021

Legian neemt deel aan het partnernetwerk van Nenova IT

Legian neemt deel aan het partnernetwerk van Nenova IT image

Legian Consultancy & Network Services gaat deelnemen in het partnernetwerk van Nenova IT. Met deze stap wordt het partnernetwerk (ecosysteem) van Nenova verder uitgebreid met een onafhankelijk adviseur en specialist op het gebied van Security, Infrastructuur en Business & IT Alignment. De openheid van de gesprekken, de actiegerichtheid en bewezen vakmanschap hebben geleid tot deze samenwerking en beide partijen kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar dit partnership.

“Samenwerken is een must in deze markt,” vertelt Remco Reijm, directeur van Nenova. “Als kleinere partij kun je alleen succesvol zijn met partners die dienstverlening inbrengen, die onze diensten compleet maken. Uiteindelijk zijn onze klanten gebaat bij complete oplossingen van een hoogwaardige kwaliteit. Legian is zo’n partner.”

“Onze inbreng geeft ons de mogelijkheid om onze expertise en diensten in een voor ons nieuwe markt in te brengen,” aldus Dick Hoogendoorn (foto), CTO van Legian. “Nenova is een onafhankelijke specialist op het gebied van safety-, security- en control rooms. Zij zijn een kennisbedrijf en wij zijn een kennisbedrijf. In beide organisaties werken specialisten die heel goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op hun werkgebied en de diensten die zij leveren.”

Nenova IT is gevestigd in Arnhem en een nieuwe speler in de safety-, security- en control room sector. Een onafhankelijke consultancy specialist, die zich graag onderscheidt door een vooruitstrevende en vernieuwende aanpak. De expertise van Nenova-IT bevindt zich in de proceskennis van hulpverlening, incidentmanagement, crisismanagement, beveiliging en functionele kennis van safety-, security- en control room managementplatformen.

Het in Den Haag gevestigde Legian is een consultancyorganisatie die met ruim 150 specialisten in vaste dienst, sinds 1996 actief is. Als ICT-kennispartner adviseren en begeleiden zij organisaties bij vraagstukken en projecten op het snijvlak van ICT en organisatie. Legian werkt voor organisaties waar beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van ICT-systemen een belangrijke rol spelen in de bedrijfsvoering.