NetApp nestelt zich in centrum van San Jose

NetApp CEO George Kurian

20-04-2021 | door: Witold Kepinski

NetApp nestelt zich in centrum van San Jose

NetApp verplaatst zijn hoofdkantoor een paar kilometer ten zuiden van het Californische Sunnyvale naar het centrum van San Jose. Het bedrijf nestelt zich aan de 700 Santana Row, een prestigieuze winkel-, restaurant-, hotel-, woon- en kantoorstraat in het centrum van San Jose.

Het nieuwe hoofdkantoor in San Jose is half zo groot als het vorige in Sunnyville dat voor 365 miljoen dollar is verkocht. NetApp meldt dat de verhuizing deel uitmaakt van de voortdurende transformatie, versneld door de pandemie, en de strategie voor de toekomst van werk om te gedijen in de volgende norm.

NetApp ceo George Kurian zei in een verklaring over de verhuizing naar San Jose: "NetApp evolueert naar een flexibel hybride werkmodel waarmee we onze strategie kunnen waarmaken om meer organisaties te helpen hun data aan het werk te zetten en tegelijkertijd een winnende werknemerservaring op te bouwen. Onze constructieve benadering van de toekomst van werk en ons nieuwe wereldwijde hoofdkantoor zullen ons in staat stellen een gedifferentieerde werkervaring te creëren die onze medewerkers in staat stelt hun beste teamwerk te leveren in een meer verbonden ruimte."

Terug naar nieuws overzicht