eV-ict en de IT Management Group bundelen krachten

Peter de Jong en Marga Reuver

21-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

eV-ict en de IT Management Group bundelen krachten

eV-ict en de IT Management Group gaan een samenwerking aan. De partijen bieden bedrijven en organisaties gezamenlijk een ICT-kostenanalyse aan. IT Management Group uit Den Haag zet hiervoor de infrastructuur voor kostenanalyses van eV-ict in.

Met behulp van kostenanalyses wil eV-ict klanten helpen bij het maken van onderbouwde keuzes en efficiency slagen. Hiervoor wordt een datamodel gebruikt dat rapportages genereert die terug te voeren zijn tot de bron van aangeleverde data. Dit maakt onder meer het doorbelasten van ICT kosten en gebruik, inzicht in de kosten per werkplek, toetsing van compliance en het kunnen doen van trendanalyses mogelijk.

Businesspartners

IT Management Group is door eV-ict getraind om inzicht te krijgen in de infrastructuur en hoe deze het beste ingezet kan worden binnen organisaties. Het is hierbij van belang om adequate kennis en kunde van de klant te hebben. Daarbij mag kennis over de markt niet ontbreken. Om deze redenen heeft eV-ict ervoor gekozen om alleen met geselecteerde businesspartners te werken.

“Wij hebben bij diverse organisaties ruime ervaring in verandertrajecten waarbij feitelijke onderbouwing rust geeft tijdens een transformatie proces", aldus Peter de Jong, Directeur IT Management Group: “Met de eV-ict infrastructuur zijn wij ook in staat om organisaties bewust te maken van ICT kosten en uitgaven waarbij discussies rondom ICT budgetten en gebruik worden gerapporteerd in een dashboard.”

Marga Reuver, Managing Director van eV-ict over de samenwerking: “De IT Management Group heeft al diverse mooie organisaties van dienst mogen zijn. Met behulp van het eV-ict datamodel kunnen zij klanten op C-level niveau daadwerkelijk gefundeerde keuzes laten maken om hen nog beter te adviseren.“

Terug naar nieuws overzicht