SAS Global Forum 2021

20-04-2021
Deel dit artikel:

SAS Global Forum 2021
(25-05-2021)

In mei vindt SAS Global Forum 2021 plaats, 's werelds belangrijkste AI en analytics congres. Een gratis virtueel evenement. Vorig jaar namen meer dan 22.000 mensen deel aan de jaarlijkse conferentie.

Op SAS Global Forum staan nieuwsgierigheid (Curiosity) en innovatie centraal. Vragen naar "waarom?" en "hoe?" leiden tot nieuwe ontdekkingen en innovaties. In een wereld die geconfronteerd wordt met een pandemie, is het juist belangrijk dat we problemen oplossen en het leven van mensen verbeteren.

Tientallen innovatieve organisaties delen hun kennis en ervaringen op het gebied van analytics, kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en cloud analytics, en vertellen hoe zij AI en analytics in de praktijk brengen. De conferentie omvat daarnaast toonaangevende sprekers, entertainment van wereldklasse en een Innovation Hub met demonstraties van de belangrijke analytics-technologieën, zoals AI, cloud, IoT, machine learning, visualisatie en het SAS Viya analytics platform.

Zet alvast in je agenda!

SAS Global Forum duurt twee weken en wordt aangeboden in drie verschillende regio's. De EMEA-editie wordt gehouden op 25 en 26 mei.

Op  de SAS Global Forum website vind je meer informatie over het programma en de sprekers.

Terug naar nieuws overzicht