Informatica introduceert Intelligent Data Management Cloud

17-04-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Informatica introduceert Intelligent Data Management Cloud

Informatica introduceert Intelligent Data Management Cloud. "Dit complete cloud-native en AI-aangedreven platform is het cruciale ontbrekende stuk voor bedrijven om over te stappen van simpelweg moderniseren naar echt transformeren voor een digitale wereld", aldus Informatica ceo Amit Walia.

De Intelligent Data Management Cloud is ontworpen om bedrijven te helpen efficiënt om te gaan met de complexe uitdagingen van verspreide en gefragmenteerde gegevens om echt te innoveren met hun gegevens op elk platform, elke cloud, multi-cloud en multi-hybride. "Dit is het eerste en meest uitgebreide, cloud-native, AI-aangedreven, end-to-end datamanagementplatform in de branche. En met meer dan 200 intelligente cloudservices kunt u al uw gegevens catalogiseren, opnemen, integreren, voorbereiden, opschonen, beheersen en delen, waar deze zich ook bevinden, deze op elke gewenste manier verwerken, ervoor zorgen dat ze vertrouwd en gedemocratiseerd zijn op basis van bestuur, terwijl u intelligente inzichten levert met een 360-gradenoverzicht van uw bedrijf", aldus Walia.

Intelligent Data Management Cloud is cloud-native op schaal, AI-native op schaal, multi-cloud en multi-hybride, low code en geen code, en het is veiligheid en vertrouwen op de eerste plaats als een ontwerpprincipe.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht