Witold Kepinski - 16 april 2021

Panduit introduceert TrueEdge wandkast voor edge computing

Panduit introduceert TrueEdge wandkast voor edge computing image

Panduit introduceert de PanZone TrueEdge wandkast voor de behoefte aan flexibel configureerbare behuizingen voor edge-toepassingen. Het is een compacte oplossing met een hoge dichtheid voor het veilig installeren van switches en servers in beperkte ruimtes. In de nieuwe wandkast kunnen bedrijven een snel groeiend aantal apparaten dichtbij de toepassingen installeren, om het ruimtegebruik en vertragingen in de data- en stroomtoevoer te voorkomen.

De TrueEdge wandkast is modulair ontworpen met een omkeerbare deur, om eenvoudig toegang te bieden tot alle geïnstalleerde apparatuur. Voor extra veiligheid is de kastdeur uit te breiden met een SmartZone hendel. Er is 9 HE ruimte voor 36” actieve apparatuur, met een totale statische belasting van 180 kg en 4.000W aan vermogen. De thermische capaciteit voorkomt uitval van apparatuur door langdurige warmteontwikkeling.

Een belangrijk voordeel van Panduit’s compacte TrueEdge wandkast is dat deze dichter bij de eindgebruiker van edge-toepassingen te installeren is, waardoor vertragingen in de data- en stroomtoevoer te voorkomen zijn. De kast is in diverse maten leverbaar en flexibel te configureren voor de huidige en toekomstige behoeften in onder andere kleine kantoren, productieomgevingen, scholen en ziekenhuizen.