AWS Premier Consulting Partner HeleCloud versterkt met CTO Walter Heck

Walter Heck, CTO HeleCloud

15-04-2021 | door: Witold Kepinski

AWS Premier Consulting Partner HeleCloud versterkt met CTO Walter Heck

HeleCloud, een AWS Premier Consulting Partner gevestigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Bulgarije, kondigt de benoeming aan van Walter Heck als Group Chief Technology Officer (CTO). De benoeming van Heck komt na een jaar van exponentiele groei voor HeleCloud, waarin het bedrijf over 2020 een omzetgroei van 70% noteerde en het team uitbreidde met 30 AWS-consultants. In zijn nieuwe rol als CTO zal Heck primair verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van deze groei door het technische aanbod van HeleCloud uit te breiden.

HeleCloud nam afgelopen jaar het Cloud-native softwareontwikkelingsbedrijf DataStork over, waardoor HeleCloud zijn expertise kon uitbreiden naar de Cloud-native softwareontwikkeling en Artificial Intelligence en Machine Learning (AI/ML). Heck zal ervoor zorgen dat deze mogelijkheden worden geïntegreerd in het bestaande serviceaanbod van HeleCloud, zodat klanten het beste van nieuwe technologie kunnen benutten.

Heck is gevestigd in Nederland en was de afgelopen twee jaar al CTO van HeleCloud in Nederland. Voordat hij bij HeleCloud kwam, was Heck CEO van DevOps-serviceprovider OlinData, dat vervolgens door HeleCloud werd overgenomen. Bij zijn benoeming voegde Heck toe: “Ik ben verheugd deze nieuwe rol als CTO van HeleCloud op me te nemen op een spannend moment voor het bedrijf. AWS en de Public Cloud-marktplaats als geheel maakt een enorm snelle groei door en dit stelt ons voor twee uitdagingen: talentwerving en technische innovatie. "

“Terwijl we onze technische capaciteiten uitbreiden om voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie, moeten we ook de beste AWS-consultants blijven aantrekken. We willen ervoor zorgen dat AWS-consultants weten dat als ze deel worden van het HeleCloud team, ze de kans krijgen om aan de meest innovatieve AWS-projecten te werken. Aangezien we ernaar streven onze groei het komende jaar voort te zetten, zal dit een van mijn primaire doelstellingen zijn, ” aldus Heck. 

Bezoek www.helecloud.com voor meer informatie over HeleCloud.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud