Pam Holmberg versterkt ThoughtSpot als Head of People

Pam Holmberg

16-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Pam Holmberg versterkt ThoughtSpot als Head of People

ThoughtSpot, gespecialiseerd in search en AI-gedreven analytics, benoemt Pam Holmberg tot Head of People. In deze rol wordt Holmberg verantwoordelijk voor employee engagement, recruitment en HR. Omdat ThoughtSpot dankzij de adoptie van de nieuwe cloud-oplossingen snel groeit, ligt de focus voornamelijk op het werven van medewerkers en nieuw talent.

Pam Holmberg brengt meer dan twintig jaar HR-ervaring mee. Als EVP People bij Realtor.com, voerde Holmberg de HR-afdeling aan en voerde zij strategische en tactische plannen uit. Verder was ze verantwoordelijk voor talentontwikkeling en het beheren van de relaties met de medewerkers. Voor haar functie bij Realtor.com bekleedde Holmberg verschillende HR-posities bij onder meer Veritas Technologies, Pivotal Software Inc., NetApp en LSI Logic.

Flexibel werkmodel ondersteunen

Aangezien ThoughtSpot ook op lange termijn een flexibel werkmodel nastreeft, gaat Holmberg een belangrijke rol spelen om ervoor te zorgen dat werknemers de ondersteuning en middelen hebben om goed te functioneren op kantoor, thuis of in een hybride omgeving. Holmberg zal verder de teams versterken met strategische benoemingen en door het bewaken van de productiviteit en het welzijn van werknemers.

“Tijdens de pandemie hebben onze klanten meer dan ooit op ons vertrouwd om hen te helpen de disruptie en verandering te omarmen die elke branche transformeert. Onze mensen zijn absoluut essentieel om dat mogelijk te maken”, zegt Sudheesh Nair, CEO van ThoughtSpot. "Nu we ons in deze nieuwe situatie bevinden ben ik verheugd om iemand als Pam in ons team te hebben om onze medewerkers in hun functie te ondersteunen. Het in stand houden van ThoughtSpot's cultuur van onzelfzuchtige excellentie is een topprioriteit terwijl we verder groeien. Pam is de juiste leider om innovatie, diversiteit en welzijn in ons team over de hele wereld te bevorderen."

Creatief denken, samenwerking en teamwork

"ThoughtSpot heeft een opvallende en unieke cultuur waarbij creatief denken, samenwerking en teamwork boven alles wordt beloond", aldus Pam Holmberg, Head of People bij ThoughtSpot. "In mijn vorige functies heb ik volledig nieuwe employee advocacy-programma’s ontwikkeld. Ik zie ernaar uit om dezelfde praktische benadering naar de teams van ThoughtSpot te brengen, zeker nu de werkplek een nieuwe betekenis krijgt in een post-covid wereld. Ik ben vastbesloten onze mensen op de eerste plaats te zetten en ervoor te zorgen dat ze zich gesteund voelen."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People