Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-04-2021 | door: Witold Kepinski

Axians lanceert NaaS commercial The Future is Now

Axians Nederland heeft de nieuwe NaaS commercial 'The Future is Now' gelanceerd. Axians belicht samen met zijn partners zijn Network as a Service (NaaS) propositie.

Edwin Kanis, cmo van Axians Nederland: "Twee jaar geleden zijn wij de gezamenlijke missie aangegaan om het toekomstige netwerkinfrastructuur in Nederland te positioneren. Er is in die tijd veel gebeurd. Samen zijn we vollop aan de slag gegaan met onze Network as a Service (NaaS) propositie. En dit heeft voeten aan de grond gezet. Denk aan onze successen bij Landstede Groep, LVO, KIWA en Accell Groep. Maar de kers op de taart is toch wel ons succes bij Gemeente Utrecht waar wij de komende 7 jaar het netwerk op basis van Cisco DNA as a Service aanbieden."

Dit wil Axians Nederland samen met zijn doorzetten met de nieuwe campagne waarin het zijn huidige en nieuwe klanten wil helpen te innoveren, creëren en inspireren. 'Aan de hand van NaaS blazen we de passie voor IT weer een nieuw leven in. IT is weer gaaf geworden en jij maakt hierin het verschil. The future is now", aldus Kanis.

Lees meer op de NaaS website waarin de commercial prominent naar voren komt. 

Terug naar video overzicht
Cloud