ARAG integreert M-Files en Salesforce

13-04-2021 | door: Witold Kepinski

ARAG integreert M-Files en Salesforce

ARAG, de onafhankelijke internationale rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener, kiest voor M-Files als platform voor het beheren van haar klantgerelateerde documenten.

De verzekeraar integreert M-Files in Salesforce en brengt zo alle klantdata en -content samen. Voor de implementatie en realisatie kiest ARAG voor GeONE, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement.

ARAG gebruikt Salesforce als centraal platform voor klantbeheer en heeft met de M-Files integratie de oplossing gevonden voor het realiseren van haar digitale transformatie. Dankzij de integratie brengt de verzekeraar gestructureerde en ongestructureerde informatie samen en creëert zo optimaal casemanagement met digitale klantdossiers. Met M-Files kiest ARAG voor een open en toekomstbestendig platform waar metadata centraal staan. Deze metadata geven uitgebreide mogelijkheden op het gebied van onder meer intelligente workflows, permissies en versiebeheer rondom documenten. De ingebouwde kunstmatige intelligentie in M-Files ondersteunt ARAG bij het verder optimaliseren van processen rondom documenten.

Terug naar nieuws overzicht