Witold Kepinski - 13 april 2021

Okta kondigt nieuwe security producten en verbeteringen aan

Okta kondigt nieuwe security producten en verbeteringen aan image

Security specialist Okta heeft nieuwe producten en verbeteringen aankondigt tijdens het Oktane 21 event. De aankondigingen bestaan uit nieuwe producten zoals Okta Priviliged Access, Okta Identity Governance en Okta Integration Network.

Daarnaast worden nieuwe Okta Developer Edition Starter en Advanced diensten onthuld. Deze stellen programmeurs in staat om Okta authenticatie, autorisatie en gebruikersbeheer op te schalen en af te schalen in hun applicaties.

Okta Privileged Access combineert identiteitsmanagement van flexibele toegangscontroles met minimale privileges voor kritieke infrastructuur om de ontwikkelsnelheid en operationele flexibiliteit te verhogen. Dit verbetert ook de Zero Trust Beveiliging op de diepste niveaus van IT, beveiliging en engineering teams.

Okta Identity Governance is een nieuw, krachtig Okta-product dat een moderne, cloud-first benadering biedt voor Identity Governance en Administration (IGA) en wordt gebruikt om complexe gebruikerstoegangs- en compliance-uitdagingen op te lossen.

Okta Integration Network gaat om uitbreiding op vier belangrijke gebieden: risico en fraude, klantgegevens, privacy en compliance, en Software Development lifecycle. Deze nieuwe integraties pakken digitale transformatie-uitdagingen aan op het gebied van beveiliging, klantervaring, applicatieontwikkeling en privacy.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024