Dutch IT-channel Job of the Day

Dutch IT-channel Job of the Day

12-04-2021

Dutch IT-channel Job of the Day

Dutch IT-channel ‘Job of The Day’ is een wervingsmogelijkheid op de website waarmee bedrijven uit de Nederlandse ICT-branche via een opvallende banner op de homepage een vacature kenbaar kunnen maken met doorlink naar de volledige vacature.

De arbeidsmarkt is op dit moment krap. Er worden door producenten, distributeurs, cloud providers en IT-resellers veel nieuwe mensen gezocht.

Vacatures

Of u nou op zoek bent naar sales, marketing, technische en/of service specialisten... Dutch IT-channel bereikt deze doelgroep en is daarom hét platform om vacatures te laten landen in de IT business community!

Hoe werkt het?

In de opvallende banner ‘Job of The Day’ die prominent aanwezig is op de homepage van onze website, komt het logo van uw bedrijf en de functie van de vacature te staan en via een hyperlink landt de bezoeker direct op de volledige vacature op uw eigen website. De banner wordt niet alleen op de site van Dutch IT- channel geplaatst maar gaat ook mee in de dagelijkse nieuwsbrief. Daarnaast wordt de vacature gedeeld via het krachtige social media netwerk van Dutch IT-channel.

Tarief

1 dag € 295,-
2 dagen € 375,-
3 dagen € 425,-

Voor meer informatie over plaatsingen van vacatures bel: Yvonne Bansagi Telefoon: 06-23530399

Of mail: [email protected]

Terug naar nieuws overzicht