Bakker Logistiek uit Zeewolde is gehackt

Bakker Logistiek uit Zeewolde is gehackt

10-04-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Bakker Logistiek uit Zeewolde is gehackt

Transportbedrijf Bakker Logistiek uit Zeewolde is gehackt zo meldt Omroep Flevoland. Hierdoor kan het bedrijf minder vracht rijden dan normaal. Albert Heijn meldt inmiddels dat er leveringsproblemen zijn rond voorverpakte kaas.

Het automatiseringssysteem bij het magazijngedeelte werkt niet maar dat zou niet tot problemen bij afnemers moeten leiden zo meldt de directie aan Omroep Flevoland.

Bakker Logistiek is een grote logistieke dienstverlener met 1850 medewerkers en tien vestigingen binnen de Benelux. Met 600 vrachtwagens worden supermarkten, grootwinkelbedrijven en retail ketens voorzien van goederen en etenswaren.

Albert Heijn heeft last gekregen van de hack zo meldt het bedrijf op zijn website: "Wegens een storing bij een van onze logistiek dienstverleners zijn er leveringsproblemen op de voorverpakte kaas. De logistiek dienstverlener werkt er met man en macht aan het probleem zo snel mogelijk op te lossen en de beschikbaarheid snel weer op orde te krijgen. Excuses voor dit ongemak."

12 april 2021 update 14.30 uur: Bakker Logistiek heeft problemen opgelost zo meldt directeur Toon Verhoeven aan Omroep Flevoland.

ah-storing-na-hack-supermarkt-2021.jpg

Terug naar nieuws overzicht
Security