Capgemini Engineering ziet het levenslicht

Aiman Ezzat, CEO Capgemini Group

09-04-2021 | door: Witold Kepinski

Capgemini Engineering ziet het levenslicht

Capgemini heeft een nieuw merk gelanceerd: Capgemini Engineering. Dit omvat alle expertise en ervaring op het gebied van engineering en R&D gecombineerd met de innovatieve technologieën op het gebied van digitalisering en software die wereldwijd binnen Capgemini Group voorhanden is.

Hiermee worden organisaties ondersteund op het punt waar de digitale en fysieke wereld samenvloeit. De global business line, met 52.000 engineers en wetenschappers en fysieke locaties in alle belangrijke engineering hubs over de hele wereld, bouwt voort op de integratie van Altran, een jaar na de overname door Capgemini.

“De toonaangevende organisaties van nu begrijpen dat engineering en R&D zich snel ontwikkelt en continu in beweging is. Daarom is een volwaardig partnership met klanten nodig voor het ontwikkelen, lanceren, managen en moderniseren van vernieuwende producten.”, zegt Aiman Ezzat (foto), CEO van Capgemini Group. “De lancering van Capgemini Engineering markeert de integratie van de capaciteiten van Altran in de Group, een jaar na de overname. Het vormt een perfecte aanvulling op het dienstenportfolio van de Group en ondersteunt onze leidende positie in de intelligent industry.”

Capgemini Engineering helpt ’s werelds grootste innovatoren om de producten en diensten van de toekomst te ontwerpen en om disrupties te managen door digitale- en softwaretechnologie in te bedden in producten.

“William Rozé, CEO van Capgemini Engineering en lid van het Group Executive Committee. “R&D is het nieuwe speelveld. Voor optimalisatie van innovatie en het versnellen van ontwikkeling moet alles connected en data gedreven zijn. De diensten van Capgemini Engineering zijn bedacht om precies in die behoefte te voorzien, om de kracht van data in te zetten om innovatie te bevorderen, nieuwe klantervaringen te creëren en nieuwe bronnen van waarde te leveren.”

Terug naar nieuws overzicht