Cofense neemt e-mail security provider Cyberfish over

10-04-2021 | door: Witold Kepinski

Cofense neemt e-mail security provider Cyberfish over

Cofense, leverancier van phishingdetectie en respons (PDR) -oplossingen, kondigt de overname aan van Cyberfish, leverancier van de volgende generatie phishing-bescherming mogelijk gemaakt door Computer Vision en geavanceerde Machine Learning (ML ) technologie.

Door de machine learning-mogelijkheden van Cyberfish te integreren met de detectie- en reactietechnologie van Cofense, zal Cofense een holistische, geavanceerde automatiseringsoplossing op de markt brengen voor e-mailbeveiliging, detectie en respons.

Met de versnelling van de digitale transformatie en migratie naar e-maildiensten in de cloud van Microsoft 365 en Google Workspace, heroverwegen organisaties hun e-mailbeveiligingsarchitectuur en technologiestack. Voor klanten die een overstap willen maken van verouderde e-mailbeveiligingsproviders zoals Proofpoint, Mimecast, Symantec en Cisco, helpt Cofense deze overgang te versnellen. De ongeëvenaarde phishing-intelligentie van Cofense, die al in duizenden ondernemingen over de hele wereld wordt gebruikt, zal ook worden gebruikt om de machine-learningalgoritmen van Cyberfish te trainen en te ontwikkelen om kwaadaardige e-mails in realtime te blokkeren.

"Samen zullen Cofense en Cyberfish een one-stop-shop bieden voor de e-mailbeveiligingsbehoeften van een organisatie, waardoor de noodzaak voor veel dure en traag te implementeren legacy-oplossingen wordt geëlimineerd", aldus Rohyt Belani, CEO en medeoprichter van Cofense.

Terug naar nieuws overzicht
Security