AIM10x Global 2021 event

08-04-2021

AIM10x Global 2021 event
(19-04-2021)

o9 Solutions, het grootste AI-gestuurde platform voor geïntegreerde bedrijfsplanning en besluitvorming voor organisaties, en AIM10x organiseren van 19 tot 21 april AIM10x Global 2021. Een evenement dat managers samenbrengt op het gebied van planning, inkomstenbeheer, analyse en digitale transformatie.

AIM10x is een digitaal platform, gecreëerd door o9 Solutions, om innovators, academici en managers op het gebied van bedrijfsplanning en besluitvorming te ondersteunen. Via AIM10x leren managers van ’s werelds toonaangevendste innovators, delen zij kennis met deelnemers en doen inspiratie op om hun eigen digitale transformatie te versnellen.

AIM10x Global is een gratis evenement dat dit jaar online zal plaatsvinden van 19 tot 21 april. Tijdens het evenement spreken managers van Fortune 500-bedrijven, waaronder Henkel, Nestle, Bayer, Schaeffler en Avon.

Tijdens het digitale evenement komen onderwerpen aan bod zoals hoe technologieplatformen slim gebruik kunnen maken van AI en Machine Learning, waaronder o9’s Digital Brain. Daarnaast gaat het in op hoe je door gebruik te maken van data, beslissingen kunt nemen om de P&L van een bedrijf te optimaliseren en wereldwijd bestaande logistieke ketens te transformeren voor duurzamer gebruik van grondstoffen.

Sprekers van wereldwijd opererende retailers, productie- en technologiebedrijven delen ervaringen, routekaarten waar zij zelf gebruik van maken en de laatste inzichten over digitale transformatie tijdens keynotes en discussiepanels.

Deelnemers krijgen exclusieve toegang tot discussies over:

  1. Van data naar kennis: leer hoe je inzichten kunt gebruiken om plannings- en besluitvormingsprocessen te verbeteren door middel van markt- en bedrijfskennismodellen;
  2. Algoritmen en analyses: ontdek geavanceerde analyse user-cases bij planning en besluitvorming en hoe je deze kunt schalen in een wereldwijde organisatie;
  3. Planning en besluitvorming bij digitale transformatie: hoor hoe kennis en analyse kunnen worden gebruikt om alle planningsprocessen digitaal te transformeren, van inkomstenbeheer en IBP tot supply chain-planning, voorspelling van vraag etc.;
  4. Toekomst van het werk: ontdek hoe interne rollen zoals verkoop, inkoop en operaties in de toekomst zullen veranderen. o9 toont de kracht van de digitale assistenten die verbonden zijn met het digitale brein van de onderneming.

Deelnemers kunnen via het platform met elkaar in contact komen en te netwerken met een groep van drieduizend innovators in de logistiek. Hiermee is het evenement de grootste digitale bijeenkomst op het onderwerp. Gratis een plek reserveren voor het evenement kan hier.

Terug naar nieuws overzicht