WatchGuard benoemt Miguel Carrero tot vice-president Strategic Accounts

Miguel Carrero

08-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

WatchGuard benoemt Miguel Carrero tot vice-president Strategic Accounts

WatchGuard Technologies, gespecialiseerd in netwerkbeveiliging, multifactorauthenticatie (MFA), endpointsecurity en wifi, stelt cybersecurity- en serviceprovider-veteraan Miguel Carrero aan als vice-president Strategic Accounts. In deze rol is Carrero verantwoordelijk voor het aansturen van de groei en uitbreiding van het bedrijf om partnerschappen met strategische accounts te targeten, waaronder multinationale serviceproviders en managed securityserviceproviders (MSSP's).

Onder Carrero's leiderschap gaat het Strategic Accounts-team van WatchGuard niet alleen optreden als beveiligingsleverancier, maar ook als zakenpartner voor de strategische klanten in het MSSP-segment. Dit doet hij onder andere door het aanbieden van nieuwe oplossingen, go-to-market-initiatieven en ondersteuning voor eindklanten.

Uitbreiding Europa en verder

"Ik voel me vereerd om bij WatchGuard te komen werken, en ik ben erg onder de indruk van hun toekomstvisie met het oog op een full-stack beveiliging voor zowel enterprises als middelgrote organisaties", zegt Carrero. "Het onlangs uitgebreide portfolio creëert een aantrekkelijk beveiligingsaanbod voor serviceproviders. In combinatie met WatchGuard's erkende focus en expertise in langdurige zakelijke partnerschappen, heb je een winnende combinatie. Ik weet dat het Strategic Accounts-team een succes wordt als we het bedrijf de komende jaren in heel Europa en wereldwijd uitbreiden."

Carrero heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring bij bedrijven variërend van grote multinationale ondernemingen tot beginnende start-ups. Hij heeft veel ervaring in verkoop, bedrijfsontwikkeling, strategische partnerschappen, en product- en relatiebeheer. Voor zijn aanstelling bij WatchGuard was Carrero Senior Vice President en General Manager van het in Silicon Valley gevestigde Telecom-analysebedrijf Mobileum, waar hij leiding gaf aan de beveiligingsafdeling. Zijn eerdere ervaring omvatte onder meer leidinggevende functies bij Siemplify en Hewlett Packard, waarin hij zich bezighield met de go-to-market-strategie en de ontwikkeling en groei van het securityportfolio.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People