M-Files neemt Hubshare over

07-04-2021 | door: Redactie

M-Files neemt Hubshare over

M-Files, het intelligente informatiemanagementbedrijf, kondigde de overname aan van Hubshare om het delen en samenwerken van externe content te versterken met een verbeterde digitale klantervaring. Hubshare biedt een beveiligd digitaal werkportaal dat de betrokkenheid van gebruikers en cliënten verbetert door middel van een gezamenlijke werkomgeving, veilig bestanden delen en projectbeheer.

Hubshare, dat nu deel uitmaakt van het M-Files productportfolio, biedt een veilig platform voor informatie-uitwisseling waardoor bedrijven voorop kunnen lopen in het stimuleren van digitalisering en het verbeteren van de klantervaring met behulp van aanpasbare klantportalen in de eigen huisstijl. De portalen kunnen snel en eenvoudig worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant, ter bevordering van samenwerking en productiviteit.

"De overname van Hubshare stelt ons in staat om een unieke digitale klantervaring aan te bieden, met name in kenniswerkerssectoren zoals de zakelijke dienstverlening. In deze sector zijn het delen van informatie en externe samenwerking kritieke vereisten", zegt Antti Nivala, oprichter en CEO bij M-Files. "Ons geïntegreerd aanbod brengt M-Files van de backoffice naar de frontlinie van de organisatie. M-Files gebruikers kunnen hun klanten nu een digitaal venster aanbieden en op deze wijze de digitale transformatie versnellen."

Terug naar nieuws overzicht