Dutch IT Channel wenst u fijne Paasdagen!

04-04-2021 | door: Redactie

Dutch IT Channel wenst u fijne Paasdagen!

Namens het hele team van Dutch IT-channel en Executive-People wensen wij alle lezers, volgers en partners hele mooie Paasdagen!

Onlangs is vlak voor Pasen de Dutch IT Datacenter Special verschijnen als bijlage bij Dutch IT-channel. De datacenter branche is altijd in beweging. Maar sinds COVID-19 is deze branche in een nog hogere versnelling gekomen. U leest in deze special een breed scala van interviews met innovatieve en toonaangevende partijen over alle aspecten bij datacenters. Lees HIER de doorbladerbare versie.

Verder is ook de nieuwste editie van Dutch IT-channel is verschenen met daarin interviews en cases van bedrijven en organisaties met onderwerpen als Security, Quantum Computing, Cloud, Networking etc. Bekijk HIER de doorbladerbare uitgave.

Cloud Onderzoek

Het team van Dutch IT Channel start half april met het Dutch IT Cloud Project waarbij we tot en met juni veel aandacht besteden aan bedrijven en organisaties die zich bezighouden met cloud business innovaties.

Dutch IT Channel en markt intelligentie bureau Smart Profile zijn onlangs samen gestart met de Dutch IT Cloud Survey 2021. Dit onderzoek, een onderdeel van het Dutch IT Cloud Project, belicht het gebruik van cloud toepassingen in Nederland en richt zich op IT-beslissers en de IT-industrie, zoals resellers, leveranciers en distributeurs.

Het onderzoek maakt deel uit van het Dutch IT Cloud Project. Doe nu mee via deze link!

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud