Johan Camps en Robert van Zelm aan de slag bij Conscia

Johan Camps, Conscia

Johan Camps en Robert van Zelm aan de slag bij Conscia

Robert van Zelm, Conscia

06-04-2021 | door: Witold Kepinski

Johan Camps en Robert van Zelm aan de slag bij Conscia

Conscia, gespecialiseerd in ICT-infrastructuur en digitalisering, heeft Johan Camps aangesteld als Senior Productmanager Managed Services. In deze functie gaat Johan zich richten op de verdere ontwikkeling en groei van Managed Services. Dit is een van de strategische pijlers binnen Corporate Business Development in de Conscia Groep. Robert van Zelm is aangesteld als Account Manager Cloud binnen het new business team. In deze functie gaat Robert zich richten op het helpen van organisaties bij de digitale transformatie richting de cloud. Conscia biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van datacenter en (managed) multicloud oplossingen.

Johan Camps: “Conscia is een snel groeiende organisatie met prachtige diensten op gebied van Networking, Cybersecurity, Cloud en Collaboration. Maar de echte kracht zit in de samenwerking en expertise van de mensen die er werken in de diverse landen. Juist dat aspect is wat me meteen aansprak, de positieve energie die ik voelde tijdens de gesprekken. En ik ben er van overtuigd dat dit ook precies de reden is waardoor klanten voor Conscia blijven kiezen. Mijn doel is om, met mijn expertise, Conscia Managed Services naar het volgende niveau te tillen.”

Hiervoor heeft Johan diverse functies vervuld bij KPN. Deze rollen varieerden van leiding geven aan een Solutions team dat focus had op het winnen van grote ICT outsourcing deals, het opzetten van een strategische samenwerking met een leidende cloudprovider en ontwikkeling van een networking-dienst. Samen met zijn teams heeft hij hierbij succesvolle resultaten geboekt, waarbij aspecten als vernieuwing, teamwork en focus op klanten een rode draad vormde.

Robert van Zelm: “Na vele jaren in een commerciële rol binnen ICT bij onder meer Telindus, i3 Groep en Fujitsu, kijk ik er enorm naar uit om 1 april te starten bij Conscia Nederland. Mijn ervaring op datacentervlak in combinatie met de unieke propositie van Conscia op het gebied van managed multicloud oplossingen, wil ik graag inzetten om de onvermijdelijke digitale transformatie voor klanten mogelijk te maken.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud