Marco de Pater aan de slag als CFOO bij BrainCreators

31-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Marco de Pater aan de slag als CFOO bij BrainCreators

Marco de Pater (49 jaar) is aangesteld als Chief Financial & Operating Officer (CFOO) bij BrainCreators, gespecialiseerd in het ontwikkelen van intelligente digitale inspecteurs op basis van AI technologie. Hierdoor zal de Pater verantwoordelijk worden voor het dagelijkse financiële- en operationele beleid binnen de organisatie. Daarnaast draagt hij bij aan de verdere ontwikkeling en groei van BrainCreators en zal hij toetreden tot het leadership team van het bedrijf.

BrainCreators ondergaat momenteel een transitie van een consultancy- naar een SaaS georiënteerde organisatie. Daarnaast maakt BrainCreators een sterke (internationale) groei door, waardoor aanpassingen op zowel operationeel als financieel niveau noodzakelijk zijn. De benoeming van De Pater sluit hierop aan. De Pater brengt circa 25 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van financieel- en operationeel management. Hij heeft gedurende zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan op het gebied van financiële en operationele processen. Zijn laatste functie was die van financieel directeur bij The Consultancy Firm (TCF), waar hij verantwoordelijk was voor het financiële beleid en de operationele processen van de verschillende business units.

Marco de Pater, CFOO van BrainCreators: “BrainCreators maakt momenteel een enorme groei door en ik kan niet wachten om hier onderdeel van te zijn. Daarnaast heeft het bedrijf in een relatief korte tijd een indrukwekkend platform ontwikkeld die digitale inspecteurs toegankelijk maakt. Het is nu tijd om gezamenlijk onze groeidoelstellingen te gaan verwezenlijken waarbij financiën en de operatie een onmiskenbare rol spelen. Ik kijk dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met het hele team.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People