Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van Teltonika Networks

31-03-2021 | door: Redactie

Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van Teltonika Networks

Alcadis is benoemd tot officiële Value Added Distributeur van het Teltonika Networks-portfolio. Teltonika Networks biedt een breed scala aan 4G, 5G netwerkproducten die zijn ontworpen om een betrouwbaar, veilig en snel (Private) LTE netwerk te leveren. Met de toevoeging van Teltonika versterkt Alcadis zijn LTE portfolio en kan hiermee bovendien zijn partners een volledige end-to-end oplossing bieden.

Het portfolio van Teltonika Networks helpt bedrijven bij het bouwen van een solide IoT-, M2M-, GPS- of bedrijfsnetwerkinfrastructuur. Alle apparatuur is eenvoudig te managen met het Remote Management System (RMS), zelfs wanneer apparaten geen publiek IP-adres hebben.

“Het ligt volledig in lijn met ons credo Confidence in Connectivity”, zegt Hans van Elsen, CTO van Alcadis B.V. in Houten. “We kunnen hiermee een totaaloplossing bieden als het gaat om Private LTE, maar het is ook een mooie uitbreiding op connectiviteit met publieke mobiele netwerken. De modems en routers van Teltonika zijn uitgerust met een verscheidenheid aan draadloze en bekabelde connectiviteitsopties en technologieën. Hierdoor zijn deze producten een essentieel hulpmiddel om mensen, machines en infrastructuur met elkaar te verbinden. Teltonika heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van producten voor industriële toepassingen, en dat is overal in terug te zien.”

Terug naar nieuws overzicht