HPE Aruba benoemt Wentzo als Managed Service Provider

29-03-2021 | door: Witold Kepinski

HPE Aruba benoemt Wentzo als Managed Service Provider

Netwerkspecialist Wentzo mag zich voortaan officieel Aruba Managed Service Provider noemen. Deze exclusieve status onderstreept de focus en de voorsprong die Wentzo op het gebied van Network as a Service én het Aruba portfolio heeft.

Wentzo beschikt al jaren over de hoogste Platinum partnerstatus van Aruba en staat bekend als pionier op het gebied van Network as a Service. De erkenning als Aruba Managed Service Provider kon dan ook niet lang uitblijven. Wentzo treedt daarmee toe tot een zeer select gezelschap van Europese Aruba partners met een focus op managed services. Door deel uit te maken van het MSP programma, kan Wentzo haar Network as a Service dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen van haar afnemers. Wentzo directeur Martijn Wentzel: “Dankzij deze status kunnen we nog meer flexibiliteit en meerwaarde bieden in onze dienstverlening. Afnemers kunnen snel en aantrekkelijk op- en afschalen en wij kunnen voortdurend nieuwe functionaliteiten toevoegen aan onze dienstverlening. Dit sluit naadloos aan op onze As a Service visie waarbij flexibiliteit, innovatie en totale ontzorging belangrijke elementen zijn”.

Excellent netwerk abonnement

Met een flinke footprint in o.a. de educatie, zorg en retail heeft Wentzo de afgelopen 10 jaar de vraag naar networking sterk zien veranderen. “Traditioneel zien we dat organisaties vaak een diversiteit aan netwerkonderdelen en leveranciers kennen. Daarbij is ook het beheer dikwijls versnipperd of onvoldoende geborgd. Tegenwoordig zien we dat onze klanten hun volledige netwerk inclusief het beheer bij ons beleggen, overwegend in een abonnementsvorm. Uiteraard vraagt dat meer dan alleen een projectteam dat een excellent netwerk inricht. We kunnen onze klanten dan ook tot 24x7 ondersteunen met onze servicemanagement organisatie en begeleiden hen ook in de transitie van uitvoerende organisatie naar een regieorganisatie”.

Sterk partnership

Het Aruba productportfolio wordt door Wentzo al jaren succesvol ingezet en kent geen geheimen voor het team van netwerkspecialisten. “Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking en de vele innovaties zoals Aruba Central, het CX-switching portfolio en de ontwikkelingen op het gebied van NAC en SD-WAN”, vertelt Wentzel. “Niet voor niets wordt Aruba door onderzoeksbureau Gartner als leider en visionair gepositioneerd in haar Magic Quadrant”. Ook David van den Berg, Aruba Country Manager Nederland, is verguld met het partnership: “Wentzo is een fantastische Aruba Platinum partner. De afgelopen jaren hebben enorm veel bedrijven en instellingen de voordelen van onze technologie kunnen benutten, dankzij de vakkundigheid van de specialisten van Wentzo. Deze mensen hebben WiFi in hun DNA en hebben Network as a Service succesvol in de markt gezet. Wij zijn dus trots dat we Wentzo nu ook formeel het predicaat Aruba MSP mogen toekennen!”.

Terug naar nieuws overzicht