Micro Focus kondigt Voltage SecureData-integratie met Snowflake aan

27-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Micro Focus kondigt Voltage SecureData-integratie met Snowflake aan

Micro Focus kondigt aan samen te werken met Snowflake, de Data Cloud company, om de data van organisaties overal ter wereld te beschermen. De integratie van Micro Focus Voltage SecureData met Snowflake stelt Voltage-gebruikers in staat hun workloads naadloos en veilig te verplaatsen naar Snowflake’s platform. Snowflake-gebruikers krijgen daarmee op hun beurt toegang tot de veilige data-analytics mogelijkheden van Voltage SecureData.

De beveiligingstechnologieën in Voltage SecureData leveren flexibele implementatie en datacentrische bescherming voor grote hoeveelheden data in iedere taal en iedere regio.

Micro Focus Voltage SecureData verkleint het risico op datalekken en maakt naleving van de regelgeving mogelijk. Klanten kunnen nu gevoelige data in Snowflake beschermen met behulp van NIST-standaard encryptietechnologie, maar kunnen ook ‘format-preserving’ hashing (FPH), stateless tokenization en stateless key management inzetten voor de privacy compliance van data.

Micro Focus Voltage SecureData biedt deze mogelijkheden zonder dat dit gevolgen heeft voor de investeringen in analytics, data science, of business intelligence-infrastructuur.

Terug naar nieuws overzicht