Witold Kepinski - 27 maart 2021

Google Cloud lanceert Network Connectivity Center

Google Cloud lanceert Network Connectivity Center image

Google Cloud kondigt de preview aan van Network Connectivity Center, dat netwerkbeheer op wereldschaal levert om complexe netwerken te vereenvoudigen voor on-premises en cloud-connectiviteitsbehoeften.

Network Connectivity Center biedt één enkele beheerervaring om eenvoudig heterogene lokale en cloudnetwerken te maken, te verbinden en te beheren door gebruik te maken van de wereldwijde infrastructuur van Google. Network Connectivity Center dient als een uitkijkpunt om VPN's, partner- en dedicated interconnects naadloos met elkaar te verbinden, evenals routers van derden en softwaregedefinieerde WAN's, waardoor de gebruiker de connectiviteit kunt optimaliseren, de operationele lasten kan verminderen en de kosten kan verlagen, waar de applicaties of gebruikers zich ook bevinden.

"Als marktleider is een snel en betrouwbaar netwerk essentieel om onze productiviteit in een groot aantal van onze wereldwijd verspreide werkcentra op peil te houden", aldus Miguel Mejia, WAN Engineering Lead, Colgate-Palmolive. "We begrijpen dat het Network Connectivity Center (NCC) van Google Cloud ons kan helpen bredere toegang te krijgen tot het wereldwijde netwerk van Google en ons ook in staat kan stellen om onze externe sitegebruikers en applicaties op een consistente manier te verbinden."

Lees meer hier.