NTT: Hybrid cloud maakt organisaties wendbaar

Het NTT Hybrid Cloud Report onderstreept de kritische behoefte aan business flexibiliteit

Jeroen van Hamersveld (Country Managing Director NTT Netherlands) en Tom Verkuil (Vice President Managed Services NTT Netherlands)
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NTT: Hybrid cloud maakt organisaties wendbaar

NTT Ltd., de wereldwijde technology services provider, heeft onlangs zijn 2021 Hybrid Cloud Report gepubliceerd. Het rapport onderstreept nogmaals de kritische behoefte aan businessflexibiliteit en de rol die de hybrid cloud daarin speelt. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT-channel Talkshow ‘Leaders of Datacenters’ verder over dir rapport met Jeroen van Hamersveld (Country Managing Director NTT Netherlands) en Tom Verkuil (Vice President Managed Services NTT Netherlands).

Voor COVID-19 waren veel bedrijven al begonnen aan een digitale transformatie, maar door de pandemie bleek dat een groot deel niet zo flexibel was als gedacht. De pandemie legde de kwetsbaarheden bloot in de cloudinfrastructuur, security en netwerkarchitectuur van bedrijven. Die kwetsbaarheden weerhielden ze ervan om zich aan te passen met toepassingen voor connectiviteit, security, hosting en andere services.

Lees ook het interview NTT Ltd: 'Databeheer is uitermate belangrijk, plus de zekerheid dat dit veilig gebeurt' met Suzette Oskam en Tom Verkuil van NTT Ltd.

Terug naar video overzicht
Cloud