Teleperformance klaar voor de toekomst van werk met Citrix

Teleperformance klaar voor de toekomst van werk met Citrix

25-03-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Teleperformance klaar voor de toekomst van werk met Citrix

Hybride werken is de toekomst van werk. Bedrijven die daar vandaag al mee aan de slag gaan, kunnen in een sterkere positie uit de pandemie komen. Zoals Teleperformance, speler op het gebied van customer experience management en al 29 jaar actief in Nederland voor klanten als BOL.com en GGD GHOR. Met hun Teleperformance Cloud Campus, waarbinnen gebruik gemaakt wordt van digitale werkplek oplossingen van Citrix, heeft Teleperformance het sinds het begin van de pandemie mogelijk gemaakt voor ruim 250.000 medewerkers om wereldwijd overal vandaan te werken.

De organisatie zet de oplossingen van Citrix niet alleen in om remote werken mogelijk te maken. Met het opzetten van de Cloud Campus, en Citrix oplossingen voor digitale werkplekken als basis daarvan, voert Teleperformance niet alleen fundamentele wijzigingen door in waar mensen werken, maar ook hoe het werk gedaan wordt en zelfs door wie. Een totaal nieuwe manier van kijken naar hun werkplek-model en strategie.

Jose Guereque - Executive Vice President of Infrastructure and Chief Information Officer, Teleperformance Nearshore: "Werken van overal is niet alleen een oplossing tijdens de pandemie. Hybride werken is is vanaf nu ons permanente model. En Citrix heeft een sleutelrol als technologie partner."

Door geografische grenzen weg te nemen, heeft Teleperformance de beschikking over een groter aanbod aan talent dan ooit tevoren en daarmee een stapje voor op de competitie in de wereldwijde ‘war on talent’. Nieuwe medewerkers kunnen snel ingezet worden vanwege de cloudgedreven manier van werken, die het ook mogelijk maakt snel op te schalen en zo in te spelen op seizoens- en andere cyclisch gestuurde vraag naar hun diensten.

Terug naar nieuws overzicht