Rapid Circle versterkt zich met Portiva

24-03-2021 | door: Witold Kepinski

Rapid Circle versterkt zich met Portiva

Met de overname van Portiva, een leidende implementatiepartner op het gebied van hoogwaardige Microsoft technologie, zet Rapid Circle een eerste grote stap in hun ambitieuze buy-and-build strategie.

Na overname door Green Park Investment Partners en Portiva management in 2018, en daaropvolgende acquisities van Mavention en Point42, realiseert Green Park hiermee succesvol zijn eerste Nederlandse exit.

Portiva is gevestigd in Den Haag en Nieuwegein en rekent grote namen als VodafoneZiggo, KLM, Red Bull en de Louwman Group tot zijn klanten. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise in Microsoft-technologie en Enterprise Security. Dankzij de acquisitie worden deze professionals samengebracht met hun peers bij Rapid Circle, en krijgen alle medewerkers gelegenheid zich verder te ontwikkelen binnen het uitgebreide Microsoft-aanbod.

Daan Huttenga, CEO van Portiva: “ We hebben samen met Green Park Investment Partners een mooi traject afgelegd waarin we gezamelijk een grote professionaliseringsslag geslagen hebben met het oog op onze eigen groei ambities. Tegelijkertijd hebben we in 2019 Mavention en Point42 overgenomen en waren we klaar voor de volgende groeifase. Rapid Circle stond altijd op onze radar als een partij met gelijke visie en waarden, en met deze transactie bouwen we in een klap een nieuwe leidende organisatie.”

Terug naar nieuws overzicht