Commvault stelt Donny Navarrete aan als Metallic Cloud Sales Leader Benelux

Donny Navarrete

24-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Commvault stelt Donny Navarrete aan als Metallic Cloud Sales Leader Benelux

Commvault, gespecialiseerd in software voor datamanagement in cloud- en on-premise-omgevingen, stelt Donny Navarrete (foto) aan als Metallic Cloud Sales Leader Benelux. Navarrete gaat zich richten op de verdere groei in de regio van de Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing Metallic. Hij gaat nauw met potentiële als bestaande klanten en partners samenwerken om organisaties te helpen met de overstap naar de cloud.

Navarrete is een backup-specialist die na bijna vijf jaar HPE, verschillende technische salesrollen bekleedde bij Veritas en recentelijk bij Varonis. Voordat Navarrete aan de slag ging bij Commvault, vervulde hij de rol Territory Manager en later Enterprise Accountmanager bij Veritas, waar hij meer dan vier jaar heeft gewerkt. Hij brengt tien jaar ervaring in de IT-sector met zich mee als (technisch) salesmanager, waar hij een strategische rol binnen de salesteams vervulde en hielp met het beantwoorden van technische vraagstukken van zowel potentiële als bestaande klanten.

Data veiligstellen in de cloud

“Het door Commvault ontwikkelde Metallic is een relatief nieuwe oplossing met een grote potentiële markt. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun data veilig te stellen in de cloud en Metallic biedt organisaties een bijzonder relevante en toekomstgerichte oplossing. Met mijn technologische achtergrond sta ik volledig achter de technologie van Commvault. Ik kijk er dan ook naar uit om organisaties te helpen met de overstap van datamanagement- en bescherming in de cloud, om zo eenvoudig grip te kunnen houden op hun data en die te beschermen tegen cyberaanvallen", aldus Navarrete.

“Donny is zijn carrière ooit gestart in een technische functie, maar heeft zijn skillset verbreed door meerdere (technische) salesfuncties te bekleden bij Varonis, Veritas en HPE. Hij speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van het SaaS-aanbod in al deze organisaties”, aldus Bart Tournier, Sales Director Benelux bij Commvault. ”Hij heeft niet alleen ervaring met het werken binnen internationale salesteams, maar heeft ook een duidelijk idee van de veranderende eisen van onze klanten. Met zijn ervaring in de IT-sector is hij een enorme aanwinst voor onze organisatie. Het stelt hem in de ideale positie om Metallic door de volgende groeifase in de Benelux te leiden.”

Terug naar nieuws overzicht